Skip to content

Покривът е покрив, когато керемидите са с идеална форма

Какво е общото между покрив и пъзел? Освен първата буква, и двете са съставени от парчета, които трябва да паснат идеално едно с друго и заедно да образуват не само красива, но и стабилна и устойчива картина. Вижте защо керемидите на Bramac са произведение на инженерното изкуство, предназначено за собствения ви покрив.

 

Правилна форма

 

Обикновените керамични керемиди се изпичат при 1000°C, което освен разточително и вредно за природата, е и предпоставка за деформации. Бетоновите керемиди Bramac се сушат при 40°C и преминават през стриктни процедури по време на производство. Така се гарантира качеството и еднаквата им форма, за да пасват идеално при монтаж. И за да се гарантира качествена и устойчива покривна система.

Лесен монтаж

 

Керемидите Bramac са с по-голям размер от стандартните малоформатни алтернативи. С идалната си форма, те съвпадат точно една с друга. Монтажът става значително по-лесен и бърз, спестявайки разходи и време.

 

Красива визия

 

Всички елементи от покривната система Bramac са хармонично съчетание на цвят и материал. Благодарение на перфектната си форма и дълготрайна защита на цвета, керемидите изглеждат наредени като по конец. Можете с гордост да вдигате поглед към покрив от Bramac.

 

Всичко от една ръка

 

Керемиди, специални изделия и принадлежности – залагайки на покривна система Bramac, може да сте сигурни, че всеки елемент ще пасне идеално на покривната ви система. Технически усъвършенствана и постоянно разработвана системата Bramac гарантира за всеки модел керемиди, ръчни изделия и оригинални покривни принадлежности

.

Разгледайте многообразието от красиви и иновативни керемиди и аксесоари и изберете тези, които пасват идеално на вас и вашия дом. Запознайте се с големия избор от цветове, форми и повърхности на сайта на Bramac: https://remontnapokriva.bg/remont/interactive-roof/part10.html и на Facebook страницата на Bramac.