Skip to content

Покривът е покрив, когато професионалистите се погрижат за това

Строежът и ремонтът на покрив са нелеки задачи. Доверете се на професионалното обслужване на Bramac – надеждно, като бетонова керемида!   

 

Освен богатата гама от висококачествени продукти, Bramac предлага и набор от услуги, които да ви улеснят по време на целия процес – от планиране до изграждане и сервизПроектирайте новия си покрив само в три лесни стъпки с покривния конфигуратор тук. Така ще имате ориентировъчна представа за обема на проекта и необходимите материали. Сайтът на Bramac съдържа изключително полезна информация – от техническа информация за продуктите и системните решения, до съвети към майстора.

След първоначалното проучване, може да се свържете с консултантите на Bramac, за да получите своята индивидуална оферта – при това напълно безплатно. За максимално удобство, това може да се случи по два начина:

 

  1. В случай, че разполагате с план или точни параметри на покрива, е достатъчно да попълните удобния формуляр, за да изпратите своето запитване.
  2. Ако нямате възможност да вземете мерки сами, Bramac има лесно и бързо решение. Свържете се с Обслужване на клиенти на телефон 0700 119 20 (на цената на един градски разговор), за да се запишете за безплатна консултация с един от 7-те регионални мениджъра на Bramac. Всички те са високо квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в сферата на покривните системи и ще предоставят ценни съвети и информация, дори и помощ при избора на майстор.

При необходимост, представител на Bramac ще дойде на място при обекта, ще изготви количествено-стойностна сметка, ще даде съвет относно избора на керемиди и аксесоари, съобразени с имота и климатичните особеностина района, в който се намира и ще съдейства с контакт със сертифициран изпълнител на проекта (майстор или строителна фирма). Всички партньори на Bramac преминават през обучения, които покриват всичко необходимо, за да получите експертно и качествено обслужване. Не забравяйте да попитате за 15-годишната застраховка.

 

Всички разчитат на вас? Вие можете да разчитате на Bramac! С богатия пакет от безплатни услуги и сервиз, Bramac е предпочитан партньор в създаването и поддържането на покрив със здравина и гарантирана сигурност за десетилетия. Професионално обслужване от Bramac – обслужване бетон!

 

Вижте повече информация за своята безплатна консултация със специалист на сайта на Bramac и във Facebook.