Skip to content

Покривът е покрив, когато става все по-здрав с времето

“Моят дом е моята крепост”
Английска поговорка   

 

 

Домът е една от най-важните инвестиции в живота на човек. Фамилната къща трябва да осигурява сигурност, защита и уют.Трябва да има непоклатими основи, стабилни стени и покрив, здрав като бетон. Научете защо издръжливите бетонови керемиди Bramac ще гарантират дълги години спокойствие на вас и вашето семейство.

 

Защо керемидите Bramac са от бетон? 

 

Бетонът е един от най-здравите и устойчиви строителни материали в света. Той е с естествен произход и няма нужда от изпичане на високи градуси, за да се втвърди – достатъчно е сушене при 40°C. Бетонът е гаранция за здравина на керемидите Bramac. Благодарение на изпичането на ниска температура, продуктът е винаги с перфектна форма и еднакви параметри, така че всяка керемида да пасва идеално на мястото си.

 

Какви са предимствата на бетоновите керемиди? 

 

Освен базовата си солидност и дългогодишна издръжливост, за която Bramac дава 30-годишна писмена гаранция, бетонът има и допълнително свойство – да абсорбира CO2 от въздуха. Точно така, керемидите Bramac могат да поемат до 50% въглероден диоксид и така не само помагат за по-чист въздух, а и това ги прави все по-здрави с времето! Жизненият цикъл на повърхността на една керемида е минимум 100 години, като през това време се увеличава твърдината, но покритието остава непокътнато.

Какво още е важно за един покрив?

 

В продължение на десетилетия, инженерите на Bramac разработват комплексна покривна система –  оригинална линия аксесоари и индивидуални соларни решения. Системата Bramac е внимателно проектирана така, че всички елементи да образуват един цял интелигентен покрив. Всичко за покрива от една ръка.

 

За дълготраен и устойчив дом и спокойствие за цял живот, изберете бетоновите керемиди от Bramac – все по-здрави и издръжливи с времето.

 

Повече интересни факти относно бетоновите керемиди и покривната система, научете на http://www.remontnapokriva.net. Последвайте ни във Facebook.