Skip to content

Покривът е покрив, когато всичко е предвидено да пасва перфектно

Добре дошли в светa на Bramac! Свят, в който всеки елемент има своето специално място в перфектно проектирана система. Керемидите, аксесоарите и всички останали компоненти до последния детайл пасват идеално и заедно образуват един цял интелигентен покрив.  

 

Всички детайли от една ръка

 

Големият асортимент от покривни решения, които Bramac предлага, е резултат от дългогодишен опит и експертиза, както и постоянни експерименти в Центъра за научна и изследователска дейност на Bramac.

 

Постоянството и стремежа към усъвършенстване на Bramac в цифри: 9 модела висококачествени керемиди, 12 различни оригинални серии аксесоари и цялостни отводнителна и соларна системи. Всеки от компонентите изпълнява незаменима функция и съвпада идеално с останалите.

 

Перфектни керемиди

 

Процесът на производство на бетоновите керемиди Bramac е изключително прецизен. Внимателно изпълнените процедури, сред които сушене на керемидите при 40°C, гарантират еднаква форма и идеално пасванепри монтаж. Резултатът е издръжлив и дълголетен покрив, готов да устои и на най-неблагоприятните природни бедствия.

 

Разнообразие от аксесоари

 

Колкото и предизвикателен да е проектът, пред който сте изправени – едно е сигурно – Bramac предлага необходимите оригинално разработени принадлежности. Сериите продукти на Bramac покриват всички важни моменти в изграждането на покрива – специални керемиди,като половинки и снегозадържащи керемиди, керемиди за мълниезащита и много други; отводнителни системи; системи за вентилиране и осветяване на покриваулами; покривни обшивки и подпокривни фолиа и аксесоари.

 

Алтернативно соларно решение

 

Соларните системи вече не са мечта от бъдещето. Те са достъпни за всеки, с помощта на соларен покрив от Bramac. Предимствата на този възобновяем източник на енергия са много, можете да разгледате всички тях тук. Свободата, която осигурява енергията от собствения ви покрив, е несравнима.

 

Всички тези елементи, заедно с 30-годишна писмена гаранция за издръжливост на покривната система Bramac, специалната 30 годишна гаранция за мразоустойчивост, 15 годишната безплатна застраховка на покрива, както и безплатен сервиз с доказано качество образуват комплексното покривно решение, наречено Брамак. Помислете си за покрив – кажете БРАМАК.

 

Научете повече за интелигентната покривна система по ваша мярка на сайта и на Facebook страницата на Bramac.