Skip to content

На този уеб сайт няма да се събира никаква лична информация, освен ако не сте я предоставили доброволно (например чрез изпращане на искане за контакт). Данните, предоставени от Вас, ще бъдат използвани за точно определени цели (например за контакт, предоставяне на оферта и т.н.). Обработката на Вашите лични данни за вътрешни и маркетингови цели става само с Ваше съгласие чрез активиране на квадратчето./ Check-Box/

По принцип, всички потребителски данни (като IP адреси, потребителски имена и т.н.) се съхраняват под псевдоним, така че персонална идентификация е невъзможна.

В случай че желаете, можете да деактивирате събиранeто на Вашите лични данни от Google Analytics тук!

В случай, че желаете, можете да деактивирате събирането на Вашите лични данни от Piwik тук!

Вашите права

По принцип, Вие имате права да получавате информация, да коригирате, заличавате, да ограничавате достъпа до информация , да контролирате преносимостта на данните и тяхното анулиране. Ако смятате, че обработването на Вашите лични данни противоречи на Закона за защита на личните данни или нарушава Вашите права по какъвто и да е начин, можете да се обърнете към съответния надзорен орган. В Република България, това е Комисията за защита на личните данните.

Можете да се свържете с нас на:

Брамак Покривни Системи ЕООД
2100, Елин Пелин, п.к. 31

Тел. +359 (725) 680 30

datenschutz.bramac(at)bmigroup.com

Можете да се свържете със служителя на групата, който отговаря за защитата на личните данни:

Таня Мозер (Tanja Moser)

+ 43 02757/4010-270

datenschutz.bramac(at)bmigroup.com