Skip to content

Ремонт на покриви от Брамак

Bramac
Защо да ремонтирам покрива?

Няколко причини да обновя покрива си сега.

Научи повече
Discussion
Откъде да започна с ремонта на покрива?

Компетентно консултиране и перфектно планиране

Научи повече
Какъв ще бъде ефекта след ремонт на покрива?

След ремонт на покрива вашия дом ще бъде добре топлоизолиран, а при монтиране на слънчев колектор дори ще спествявате около 70%...

Научи повече
Как да избера покривно покритие?

Градушка, Сняг или бури: Покривът Брамак устоява на всякакви климатични условия.

Научи повече
Нов покрив за няколко дни
Всичко за ремонта от една ръка

Брамак: Оригинална система. Покрит до най-малкия детайл

Научи повече
Нов покрив за няколко дни

За нула време

Научи повече
Запитване за ремонт
Научи повече

Услугата ремонт на покриви могат да ползват не само клиенти, които преустрояват покрива на дома си, но и започналите нов строеж. Безплатни консултантски услуги ползват собствениците на еднофамилни къщи, инвеститорите на големи обекти, архитектите и строителните фирми. Преди покупката на материали, всеки клиент трябва правилно да се ориентира какво се предлага на пазара, да се посъветва кое е най-изгодното за него и най-подходящото. Ето защо клиентите от цялата страна могат да използват безплатна консултация от Брамак. Достатъчно е да се свържат с фирмата на телефон 0700 119 20 или да изпратят запитване и представител на Брамак ще ги посети в дома безплатно в удобно за клиента време, с което ще му спести време, и не малко пари.

На място нашият представител ще може да установи какво е състоянието на покрива, в какъв климатичен пояс се намира обектът, кое е най-важното при избора на покритие. Той ще подготви комплексна оферта: ще изчисли необходимото количество и цената на необходимия материал, заедно с допълненията. Според предпочитанията си, клиентът ще избере цвета и желания модел керемиди за ремонт на своя покрив. Освен офертата, той може да получи и адресите на фирмите от района, които са преминали обучение при Брамак, проверено е качеството им на работа и имат сертификат за извършване на тази дейност. Избирайки един от високо квалифицираните представители на Брамак (регионален мениджър), клиентите спестяват не само време и средства, но си осигуряват и спокойствието, от което имат нужда.

ВСИЧКИ ЛИ ИМАТ СИГУРЕН ПОКРИВ НАД ГЛАВАТА СИ?

Думата ремонт на дома предизвиква у хората различни чувства. Едни се радват, че след това ще живеят по-приятно, по-уютно и главно, че ще разрешат грижите за дома си за близките няколко години. Други се тревожат за осигуряването на материалите, избора на подходяща строителна фирма и не на последно място – за осигуряването на достатъчно финансови средства. Дори и строителите казват, че построяването на нов дом е по-приятно от поправяне на стария.

Сред най-натоварените части на сградата, които всекидневно се противопоставят на капризите на времето, спада и покривът. Именно затова трябва да обърнем внимание на реконструкцията му още през летния сезон. Не всеки ден се налага да правите ремонт на покриви. За ваше улеснение сме подготвили и отговори на често срещани въпроси, свързани с този процес. Струва си да отделите малко време за тях, за да си спестите бъдещи нерви и най-вече средства.